top of page

faq

 • Hoeveel bedragen de verzendkosten?
  De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6.75. Coco Olive maakt gebruik van de pakketservices van PostNL en DHL. Bij bestellingen boven de €50,- rekenen wij geen verzendkosten. Deze vervallen automatisch in jouw winkelwagentje. Kijk voor de overige verzendkosten hier.
 • Kan ik een pakket op maat laten maken?
  Ja zeker! Je kunt ons altijd mailen op info@coco-olive.com om de mogelijkheden voor een pakket/dienst op maat te bespreken. Wij denken graag met je mee!
 • Mijn pakket is beschadigd of niet binnen gekomen, wat nu?"
  Dat is natuurlijk heel vervelend. We helpen je graag! Stuur ons zo snel mogelijk een mail naar info@coco-olive.com met foto's van jouw pakket en een beschrijving van wat er is gebeurd.
 • Wanneer mag ik niet stomen?
  Als je zwanger bent, menstrueert of een andere bloeding hebt, mag je niet intiem stomen. Als je gebruik maakt van een spiraal of een anticonceptiestaafje raden wij je aan om eerst je huisarts te raadplegen.
 • Kan ik mijn vagina 'schoon' houden met intiem stomen?
  Intiem stomen is niet bedoeld om jouw vagina schoon te maken. De vagina heeft namelijk een groot zelfreinigend vermogen. Intiem stomen is vooral bedoeld voor ontspanning en verfrissing.
 • Hoevaak kan ik het beste stomen?
  Stoom niet te vaak! Probeer het te beperken tot één keer per week. Als je gaat stomen na de bevalling, neem dan even contact met ons op voor persoonlijk advies.
 • Wat is the C-O ritual?
  Coco Olive heeft the C-O ritual ontwikkeld om van het intiem stomen een rustgevend en ontspannend moment te maken. De pakketten van Coco Olive bevatten veel producten waarmee het ritueel voor jezelf makkelijker kunt maken. Je leest hier meer over het ritueel. WIl jij een Coco Olive pakket kopen? Shop dan hier.
bottom of page