top of page

Verzenden & retourneren

Verzending

Alle Coco Olive bestellingen worden verzonden via pakketpost.

Coco Olive pakketten worden aangetekend en verzekerd verzonden met de pakketpost van PostNL binnen de Benelux. Het is mogelijk om wereldwijd bestellingen te plaatsen. Neem contact op met onze klantenservice voor de tarieven.

Voor Nederland gelden de volgende tarieven: gratis verzending bij bestellingen vanaf €50. Hiervoor is geen code nodig, de verzending wordt automatisch bij het afrekenen getoond.

De verzendkosten bedragen €6,75 voor bestellingen onder de €50. Deze bestellingen worden met de pakketservice van PostNL of DHL verzonden.

Voor de kruidenmixen geldt een ander tarief. De kruidenmixen worden los verzonden voor €4,95. Ook de starterspakketten worden voor dat tarief verzonden. 

Bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 18.00 besteld zijn worden dezelfde dag of de dag erna verstuurd. Bestellingen die op zaterdag, zondag of feestdagen binnenkomen, zullen de eerstvolgende werkdag verwerkt worden. Mocht de verzending afwijken, dan ontvang je daarover informatie per mail.

Als je Coco Olive bestelling beschadigd raakt tijdens de verzending, bewaar dan de verzenddoos en de Coco Olive producten en stuur ons zo snel mogelijk een mail naar info@coco-olive.com om ons op de hoogte te brengen van de schade.

Retourbeleid

We hopen dat je blij bent met je Coco Olive producten. Mocht je om wat voor reden dan ook de producten willen retourneren, dan kun je jouw bestelling (op eigen kosten en in de originele verpakking) binnen 14 dagen retourneren mits het aan onderstaande retourvoorwaarden voldoet. Meld je retourzending eerst even aan via de mail. Je ontvangt dan een retourformulier per mail.

In het retourformulier kun je doorgeven welke producten je wilt retourneren en om welke reden je het retour stuurt. Daarna print je het formulier en voeg je het toe in het pakket. Vervolgens stuur je het pakket zo snel mogelijk retour. Regel de retourzending met een vervoerder naar keuze. Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd het track&trace bonnetje totdat je retourzending verwerkt is. Nadat we je geretourneerde producten hebben ontvangen, zullen we je retouraanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen. Als aan alle onderstaande voorwaarden is voldaan, storten we het totale aankoopbedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst van je retourzending terug op je rekening. Helaas zijn de verzendkosten voor retourzendingen niet restitueerbaar. Als je nog andere vragen of opmerkingen over retourzendingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@coco-olive.com

RETOURVOORWAARDEN

Mochten wij een product retour ontvangen die niet aan onderstaande retourvoorwaarden voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour
accepteren. Uiteraard mag je het item weer op komen halen bij onze afhaallocatie in Amsterdam of zullen we opnieuw verzendkosten in rekening
brengen om het product naar je terug te sturen.

  • Sale producten dienen binnen 14 dagen geretourneerd te worden. 

  • De kosten van de retourzending zijn voor de klant.

  • De bestelling dient in originele verpakking geretourneerd te worden.

  • Gepersonaliseerde producten of producten op maat kunnen niet worden geretourneerd. 

  • Het product mag niet gebruikt, beschadigd of geopend zijn. De verzegeling mag niet verbroken zijn. De labels dienen aan de producten bevestigd te zijn. 

  • Bestellingen die buiten het retourtermijn van 14 dagen vallen, worden niet retour genomen.

  • Er wordt geen wasgarantie op de rok gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.

  • Kruidenmixen mogen vanwege de hygiëne niet geruild of geretourneerd worden.

bottom of page