top of page

the coco olive ritual

20230521_130620918_iOS.jpg

Intiem stomen

Intiem stomen, ook wel bekend als yoni steam, vsteam, vaginaal stomen, yoni stoombad, etc. Wat is dat nou eigenlijk? Misschien heb je het voorbij zien komen bij Gwyneth Paltrow of Chrissy Teigen. Het stomen van je vagina wordt veelal gepromoot als een middel dat helpt tegen allerlei medische kwaaltjes. Zo wordt er beweerd dat het de vruchtbaarheid helpt te vergroten, de vagina strakker zou maken, schimmels tegen zou gaan en andere beloften die niet wetenschappelijk onderbouwd zijn. Toch bereiken vrouwen over de hele wereld al eeuwenlang wel de gewenste resultaten.

Coco Olive gelooft erin dat intiem stomen voornamelijk gericht is op ontspanning en verfrissing. Ervaar een compleet en persoonlijk ritueel om tot jouw ultieme, intieme rustmoment te komen.

Rok after.jpg

Om een ultieme stoomervaring te beleven heeft Coco Olive voor jou the C-O ritual ontwikkeld, waarbij ontspanning en warmte centraal staan. Dit gaat verder dan alleen stomen en daarom bevat het ritueel veel meer dan alleen een kruidenmix.

Om helemaal tot jezelf te komen is het van belang dat de omgeving waarin je gaat stomen warmte en rust uitstraalt. De kaars zorgt voor een sfeer die je helpt ontspannen en de pittenzak omarmt je met de warmte die jouw lichaam nodig heeft. De stoomrok zorgt ervoor dat je jouw handen vrij hebt om tijdens jouw rustmoment zelf te bepalen waarmee jij het C-O ritueel compleet maakt.

The c-o ritual

bottom of page